De Berk
Hondenschool

Huisregels: 

* Voor aanvang van de les dien je de hond te hebben uitgelaten. Hondenpoepzakjes neem je zelf mee. Indien uw hond toch zijn behoefte doet tijdens de les hebben wij een container waar u uw afval in kwijt kunt. 

* Gedurende de tijd dat uw hond zich op ons terrein bevind houd u uw hond aangelijnd, tenzij de instructeur anders aangeeft. Deze regel hanteren wij streng om ongelukken te voorkomen. 

* Indien weersomstandigheden erg slecht zijn zullen we de training naar een ander moment verplaatsen. Wij zullen niet iedereen persoonlijk afbellen. Kijk bij slecht weer altijd even op onze Facebookpagina of op onze website om te zien of de training doorgaat. 

* Indien tijdens de training blijkt dat er bij een hond gedragsproblemen aanwezig zijn waar tijdens de training niet voldoende aandacht aan kan worden besteed, zullen wij de cursist een privébegeleiding aanraden om veilig verder te kunnen trainen. 

* Betalingen kunnen contant of per pin bij de eerste les worden betaald. Is er bij de derde les nog geen betaling binnen? Dan zullen wij de cursist weigeren tot de betaling is voldaan. 

* wij zullen cursisten die honden of andere cursisten in onze ogen onheus bejegenen van ons terrein verwijderen. 

* Het is verplicht dat alle volwassen honden voldoende zijn ingeënt. Kennelhoest is niet verplicht. 


E-mailen
Bellen