De Berk
Hondenschool

Over mij: 

Ik ben Michiel kok. Al van jongs af aan ben ik opgegroeid met het dierenpension van mijn ouders. Vanaf mijn zestiende ben ik daar ook aan het werk gegaan en sinds 2018 ben ik mede-eigenaar van het bedrijf. Om mijn kennis over honden en katten te verbreden heb ik toen de opleiding 'wettelijke beroepsvereisten gezelschapsdieren honden en katten' gevolgd. Daarnaast heb ik ook mijn bedrijf 'police dog center 2000' waar ik werkhonden opleid voor verschillende doeleinden als de politie, douane en het leger. Momenteel ben ik bezig met de opleiding 'kynologisch instructeur/ gedragstherapeut'. 

Toen ik zestien jaar oud was begon ik met mijn eigen hond aan de sport ‘ KNPV’ als pakwerker. Samen met mijn hond Mika heb ik verschillende wedstrijden gedaan en ben ik zelfs een keer eerste geworden. Rechts vind je een filmpje van mij en mijn hond. 

Als geen ander weet ik hoe leuk het is om samen met je hond te trainen. De hond is achteraf voldaan en moe, je krijgt een sterkere band met je huisdier en je krijgt je hond beter onder controle. En aan dit laatste punt zullen jij en je hond veel plezier beleven in het dagelijks leven. Tot slot geeft het erg veel voldoening om te zien waartoe jouw hond allemaal in staat is.


E-mailen
Bellen